ontwerp en constructie

 +32(0)9 343 81 72

Ontwerp & Constructie

Ontwerp & Engineering

interesse
plezierinzet

precisie
focuservaring

volharding
passieperfectie

Opmeten (ook 3D),

Ontwerpen en Engineeren

In eigen huis voor eigen constructies !

Met Inventor Professional, Autocadinteresse
plezierinzet

volharding
passieperfectie

Ontwerpen en tekenen in Inventor. Projecten worden ontworpen m.b.v. CAD programma's als Autocad en Inventor (3D van AutoDesk). Dankzij het rechtstreeks tekenen in 3D hebben we van het begin tot het einde van het ontwerpproces een duidelijk overzicht van de gemaakte tekening. Het 3D-model genereert automatisch aanzichten en materiaallijsten.

Bovendien kunnen we op zeer efficiënte manier wijzigingen aanbrengen die onmiddellijk in alle aanzichten worden aangepast. Doordat het 3D-model volledig parametrisch wordt opgebouwd, kunnen aanpassingen heel snel worden doorgevoerd. Door bewegingen te simuleren kunnen we eventuele knelpunten ontdekken.


What you see, is what you get


3D-tekeningen zorgen voor een aanschouwelijke en accurate voorstelling van de te verwachten constructies. Hierdoor zijn we in staat om samen met de opdrachtgever te ontwerpen: klanten kunnen productiegerichte opmerkingen en andere ideeën aangeven. Dankzij de synergie tussen de praktijk van de klant enerzijds en onze ontwerpervaring anderzijds, creëren we samen een win-win-situatie.


Onze engineering staat voor praktijkgericht ontwerpen. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we onze ontwerpen voortdurend afstemmen op de praktijk van de constructie. Onze ontwerpen staan dan ook garant voor een efficiënte en kostenbewuste productie. Heel nauwkeurige plaat-ontvouwingen.

Het 3D-model kan rechtstreeks gebruikt worden van CAM-programmatie naar de bewerkingsmachines. Werkplaatstekeningen worden op een realistische wijze opgemaakt: passingen, toleranties, ruwheden, materialen,... worden op een praktijkgerichte manier toegepast.

Dankzij onze voorstudies krijgen we samen met de klant een duidelijk zicht op de duur en werkuren van het project, eventuele latere problemen tijdens het ontwerp- of productieproces, mogelijke moeilijkheden, technische aspecten, ...

Hieruit vloeien dan ook opportuniteiten voort die eventueel kunnen leiden tot wijzigingen in het concept, het budget...

precisie
focuservaring

volharding
passieperfectie

ontwerp en constructie

interesse
plezierinzet

Trieststraat 38 P geb.500

9960 Assenede

Belgium

BTW: BE 0866.971.053

Tel: +32(0)9 343 81 72

CONTACT US

precisie

focuservaring

FOLLOW US

© Copyright 2018. All Rights Reserved.